Zitmaaier Herent

Op zoek naar een 'zitmaaier Herent'? Kies voor een perfect onderhouden gazon met Lambrechts Tuinmachines. Met onze zitmaaiers is niet alleen een hoge prestatie gegarandeerd, maar ook rijplezier!

Zitmaaier Herent.

Hoe kies je de beste zitmaaier voor jouw gazon in Herent?

Bij het selecteren van de juiste zitmaaier zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden, zoals de grootte van je gazon, het terrein en de gewenste maaihoogte. Hier zetten we de diverse overwegingen voor je op een rij:

1. Grootte van het gazon

De omvang van jouw gazon is een cruciale factor bij het kiezen van een zitmaaier. Voor een kleinere tuin kan een handgrasmaaier wellicht al voldoende zijn. Voor grotere gazons zijn elektrische zitmaaiers, al dan niet met accu, en benzine zitmaaiers meer geschikt. Als je gazon groter is dan 500 vierkante meter, is een benzine zitmaaier waarschijnlijk de beste optie.

2. Maaihoogte

De maaihoogte is een andere belangrijke overweging bij het kiezen van een zitmaaier. Het is essentieel om een zitmaaier te kiezen die de gewenste maaihoogte van jouw gazon kan aanpassen. Over het algemeen is een maaihoogte van 3 tot 5 centimeter ideaal voor de meeste gazons.

3. Terrein

Het terrein van je gazon speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste zitmaaier. Als je een vlak gazon hebt, is een elektrische zitmaaier waarschijnlijk voldoende. Maar als je gazon hellingen of oneffen terrein heeft, is een zelfaangedreven benzine zitmaaier de betere keuze.

4. Budget

Uiteraard is het budget een belangrijke factor bij het kiezen van een zitmaaier. Handgrasmaaiers zijn doorgaans de goedkoopste optie, terwijl elektrische zitmaaiers iets duurder zijn. Benzine zitmaaiers zijn over het algemeen de duurste optie, maar ze bieden ook meer kracht en zijn geschikter voor grotere gazons.

5. Onderhoud zitmaaier Herent

Tot slot is het van belang om na te denken over het benodigde onderhoud van een zitmaaier. Elektrische zitmaaiers vereisen doorgaans minder onderhoud dan benzine zitmaaiers, omdat ze geen brandstof of olie nodig hebben. Handgrasmaaiers vergen eveneens weinig onderhoud, maar zijn alleen geschikt voor kleinere gazons.

Heb je twijfels over welke zitmaaier het meest geschikt is voor jouw tuin? Of het nu gaat om een elektrische, accu-, benzine-, robotmaaier of zitmaaier ... Voor een uitgebreid aanbod van zitmaaiers in allerlei soorten, maten en merken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren je graag!

Soorten zitmaaiers Herent | Ontdek ons aanbod

Zitmaaiers met opvangbak Herent

Deze zitmaaiers zijn uitgerust met een opvangbak aan de achterkant om het gemaaide gras direct op te vangen. Ze zijn ideaal voor gazons waar je een netjes en opgeruimd gazon wilt behouden zonder grasresten achter te laten. Ontdek al onze zitmaaiers met opvangbak via onze webshop of onze Stihl shop.

Zitmaaier Honda HF 2317 HM

Zitmaaier Honda HF 2317 HM.

Zitmaaier Stiga SWIFT 372E

Zitmaaier Stiga SWIFT 372E.

Zitmaaier Stihl RT 4082

Zitmaaier Stihl RT 4082.

Zitmaaiers met zij-uitworp Herent

Dit type zitmaaier werpt het gemaaide gras naar de zijkant uit. Het is handig voor het maaien van grotere oppervlakken, omdat het gemaaide gras in een bredere strook wordt verspreid.

Zitmaaier Stihl RT 4097 SX

Zitmaaier Stihl RT 4097 SX.

Zitmaaier Stihl RT 4112 SZ

Zitmaaier Stihl RT 4112 SZ.

Mulchmaaier Herent

Mulchmaaiers zijn uitgerust met een speciale maaidek dat het gras fijn versnippert en het terug verspreidt op het gazon als natuurlijke meststof. Dit zorgt voor een gezonder gazon en bespaart tijd doordat je het gemaaide gras niet hoeft te verzamelen. Wij bieden zowel mulchmaaiers als mulchkits in optie. Ontdek alle opties via onze webshop of onze Stihl shop.

Zitmaaier Honda HF 2417 HM

Zitmaaier Honda HF 2417 HM.

Zitmaaier Stihl RT 4082

Zitmaaier Stihl RT 4082.

Zitmaaier Encore ARROW

Zitmaaier Encore ARROW.

Frontmaaier Herent

Frontmaaiers hebben het maaidek vooraan, onder de bestuurdersstoel. Dit biedt een beter zicht op het maaigebied en maakt het eenvoudiger om rond obstakels te manoeuvreren, waardoor ze ideaal zijn voor complexe tuinen met veel bomen, struiken en bloembedden. Ontdek al onze frontmaaiers via onze webshop.

Zitmaaier Stiga PARK 300

Zitmaaier Stiga PARK 300.

Zitmaaier Stiga PARK 500

Zitmaaier Stiga PARK 500.

Zitmaaier Grillo FD450

Zitmaaier Grillo FD450.

Zero-turn maaier Herent

Zero-turn maaiers kunnen om hun eigen as draaien, waardoor ze uiterst wendbaar zijn. Ze zijn perfect voor grote gazons met veel obstakels, omdat ze moeiteloos scherpe bochten kunnen maken zonder het gras te beschadigen.

Zitmaaier Encore 52

Zitmaaier Encore 52.

Zitmaaier Encore 48

Zitmaaier Encore ARROW.

Zitmaaier Encore ARROW

Zitmaaier Encore 48.

All-terrain zitmaaier of ruwterreinmaaiers Herent

Deze robuuste zitmaaiers zijn ontworpen om te werken op ruw terrein, hellingen en oneffen ondergronden. Ze zijn voorzien van grotere banden en een stevige constructie om de uitdagingen van moeilijk begaanbaar terrein aan te kunnen.

Zitmaaier Stihl RT 4082

Zitmaaier Stihl RT 4082.Meer informatie

Zitmaaier Stihl RT 6112 ZL

Zitmaaier Stihl RT 6112 ZLMeer informatie

Zitmaaier met sneeuwschijf of sneeuwblad Herent

Een zitmaaier met een sneeuwschuif biedt het voordeel dat je het apparaat het hele jaar door kunt gebruiken. Tijdens de zomermaanden kun je de zitmaaier gebruiken voor het maaien van het gras, en zodra de winter aanbreekt, kun je de sneeuwschuif bevestigen om sneeuw van opritten, paden en andere bestrate oppervlakken te ruimen. Ontdek al onze zitmaaier accessoires via onze Stihl shop.

Zitmaaier Stihl ASP 100 - Sneeuwruimset

Zitmaaier ASP 100 (Sneeuwruimset)Meer informatie

Zitmaaier Stihl ASP 125 - Sneeuwruimset

Zitmaaier Stihl RT 6112 ZLMeer informatie

Zitmaaier Herent

BE0429419196

Openingsuren (september – februari):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 15u30

Winkel voor zitmaaiers in de buurt van Herent.

Winkel Tienen

Ambachtenlaan 22
3300 Tienen
België


Openingsuren (september – februari):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 15u30

Winkel voor zitmaaiers in de buurt van Herent.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x