Hakselaar huren

Hakselaar huren.

Ontdek de hakselaars die jij kan huren:

Elektrische hakselaar huren

Voor eenvoud en kracht in uw tuinwerk bieden wij elektrische hakselaars aan. Ze leveren betrouwbare prestaties zonder gedoe met brandstof en zijn ideaal voor verschillende tuinklussen. Ontdek welke modellen beschikbaar zijn in onze algemene prijslijst. Maak nu een reservatie voor het huren van een hakselaar in een van onze winkels.

Wij verhuren hakselaars voor iedere tuin!

Hakselaars zijn essentieel voor het verwerken van tuinafval, en we bieden een verscheidenheid aan opties, van compacte tot krachtige machines. Onze hakselaars zijn ontworpen om aan de behoeften van elke tuin te voldoen:

  • Kleine tuinen

Onze hakselaars voor kleine tuinen zijn perfect voor het verwerken van licht tuinafval. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een efficiënte versnippering. Bekijk de beschikbare modellen in onze algemene prijslijst.

  • Middelgrote tuinen

Heeft u een wat grotere tuin? Geen probleem! Onze hakselaars voor middelgrote tuinen bieden krachtige prestaties en zijn ontworpen om takken en bladeren snel en efficiënt te verwerken. Ontdek welke modellen beschikbaar zijn in onze algemene prijslijst.

  • Grote tuinen

Voor grotere tuinen en zwaardere taken hebben we krachtige hakselaars die het werk aankunnen. Onze hakselaars voor grote tuinen zijn robuust en betrouwbaar. Raadpleeg onze algemene prijslijst voor meer informatie over beschikbare modellen.

Graag hakselaars huren, maar je twijfelt over het type machine?

Ons team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de beste oplossing voor uw tuinproject.

Hakselaar huren: Hoe maak ik een reservatie?

Reserveren bij Lambrechts Tuinmachines is eenvoudig. Neem contact op (telefonisch of via ons contactformulier) met een van onze winkelpunten in Tienen of Leuven en zorg ervoor dat uw gewenste machine klaarstaat op de dag van afhaling.

Tienen

Ambachtenlaan 22, 3300 Tienen.

Openingsuren (september – februari):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 15u30

Leuven

Omleiding 125, 3020 Herent.

Openingsuren (september – februari):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 15u30

Hakselaar huren voorwaarden

  • De klant verklaart te weten hoe het toestel correct gebruikt dient te worden. De verkoper of technieker legt het gebruik van het toestel uit. Indien de klant vragen heeft, stelt men deze aan de verkoper of technieker. Indien de klant tijdens het gebruik nog vragen heeft, kan men steeds contact opnemen met 1 van de 2 winkelpunten.

  • Het gehuurde elektrische hakselaar wordt geleverd met een volledig opgeladen batterij en dient op dezelfde wijze te worden geretourneerd.

  • Indien de klant schade toebrengt aan het toestel, dient men dit onmiddellijk na ontdekking te melden. De kosten van de schade worden van de waarborg weerhouden. Indien nodig dient de klant extra kosten bij te betalen.

  • Er wordt 100 euro waarborg gevraagd voor het toestel. Deze wordt bij afhaling onmiddellijk betaald.

  • Het toestel wordt voor de gevraagde termijn verhuurd en dient minstens 10 minuten voor sluitingstijd te worden teruggebracht, tenzij anders afgesproken.
Hakselaar huren.

Volg ons via Instagram of Facebook.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x