Grasmaaiers huren

Grasmaaiers huren

Welke grasmaaiers kan je huren?

Accu-aangedreven grasmachine huren

Voor de ultieme vrijheid en mobiliteit in uw tuin, bieden wij accu-aangedreven grasmaaiers aan. Ze leveren krachtige prestaties zonder het gedoe van snoeren en bieden de flexibiliteit om overal te maaien. Ontdek welke modellen beschikbaar zijn in onze algemene prijslijst.

Benzine grasmachine huren

Onze benzine grasmaaiers zijn ontworpen voor maximale kracht en prestaties, ideaal voor grotere tuinen. Ze bieden een snelle en efficiënte maaiervaring en kunnen zelfs de meest uitdagende grasoppervlakken aan. Raadpleeg onze algemene prijslijst voor meer informatie over beschikbare modellen.

Van klein tot groot. Wij verhuren grasmaaiers voor iedere tuin!

Grasmaaiers zijn essentieel voor een goed onderhouden gazon, en we bieden een verscheidenheid aan opties, van kleinere tot grotere tuinen. Onze grasmaaiers zijn ontworpen om aan de behoeften van elke tuin te voldoen:

  • Kleine tuinen

Onze grasmaaiers voor kleine tuinen zijn perfect voor compacte groene oases. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een nette en gelijkmatige maai. Bekijk de beschikbare modellen in onze algemene prijslijst.

  • Middelgrote tuinen

Heeft u een wat grotere tuin? Geen probleem! Onze grasmaaiers voor middelgrote tuinen bieden krachtige prestaties en zijn ontworpen om snel en efficiënt te maaien. Ontdek welke modellen beschikbaar zijn in onze algemene prijslijst.

  • Grote tuinen

Voor uitgestrekte gazons hebben we grasmaaiers die het werk aankunnen. Onze grasmaaiers voor grote tuinen zijn robuust en betrouwbaar, waardoor ze ideaal zijn voor grootschalig maaien. Raadpleeg onze algemene prijslijst voor meer informatie over beschikbare modellen.

Graag grasmaaiers huren, maar je twijfelt over het type machine?

Ons team staat klaar om u te adviseren in het kiezen van de beste oplossing voor jouw tuinproject.

Grasmaaiers huren: Hoe maak ik een reservatie?

Reserveren bij Lambrechts Tuinmachines is eenvoudig. Neem contact op (telefonisch of via ons contactformulier) met een van onze winkelpunten in Tienen of Leuven en zorg ervoor dat uw gewenste machine klaarstaat op de dag van afhaling.

Tienen

Ambachtenlaan 22, 3300 Tienen.

Openingsuren (september – februari):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 15u30

Leuven

Omleiding 125, 3020 Herent.

Openingsuren (september – februari):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 15u30

Grasmaaiers huren voorwaarden

  • De klant verklaart te weten hoe het toestel correct gebruikt dient te worden. De verkoper of technieker legt het gebruik van het toestel uit. Indien de klant vragen heeft, stelt men deze aan de verkoper of technieker. Indien de klant tijdens het gebruik nog vragen heeft, kan men steeds contact opnemen met 1 van de 2 winkelpunten.

  • De klant gebruikt enkel synthetische brandstoffen in de gehuurde toestellen, d.w.z. motomix of motoplus, naargelang het toestel. Het toestel wordt uitgeleend met een volle benzinetank of een opgeladen batterij en dient zo te worden teruggebracht.

  • Indien de klant schade toebrengt aan het toestel, dient men dit onmiddellijk na ontdekking te melden. De kosten van de schade worden van de waarborg weerhouden. Indien nodig dient de klant extra kosten bij te betalen.

  • Er wordt 100 euro waarborg gevraagd voor het toestel. Deze wordt bij afhaling onmiddellijk betaald.

  • Het toestel wordt voor de gevraagde termijn verhuurd en dient minstens 10 minuten voor sluitingstijd te worden teruggebracht, tenzij anders afgesproken.
Grasmaaiers huren

Volg ons via Instagram of Facebook.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x