Bosmaaiers huren

Bosmaaiers huren

Welke bosmaaiers kan je huren bij ons?

Benzine bosmaaier huren

Onze benzine bosmaaiers bieden de kracht en betrouwbaarheid die nodig zijn voor efficiënt tuinonderhoud. Ze zijn robuust, veelzijdig en klaar om elke uitdaging aan te gaan. Raadpleeg onze algemene prijslijst voor meer informatie over beschikbare modellen. Maak nu een reservatie voor het huren van een bosmaaier in een van onze winkels.

Van klein struikgewas tot uitgestrekte wildernis. Wij verhuren bosmaaiers voor elk soort terrein!

Bosmaaiers zijn cruciaal voor het onderhouden van ruigere landschappen, en wij bieden opties voor elke situatie:

  • Klein struikgewas

Onze bosmaaiers voor klein struikgewas zijn ideaal voor het bijwerken van kleinere, overwoekerde gebieden. Ze zijn eenvoudig te hanteren en zorgen voor een effectieve aanpak. Bekijk de beschikbare modellen in onze algemene prijslijst.

  • Dicht begroeide gebieden

Voor uitdagende, dicht begroeide gebieden hebben onze bosmaaiers de kracht die je nodig hebt. Ze zijn ontworpen voor het zwaardere werk en leveren consistente resultaten. Ontdek welke modellen beschikbaar zijn in onze algemene prijslijst.

Graag een bosmaaier huren, maar je twijfelt over het type machine?

Ons team staat klaar om je te adviseren in het kiezen van de beste oplossing voor jouw tuinproject.

Bosmaaiers huren: Hoe maak ik een reservatie?

Reserveren bij Lambrechts Tuinmachines is eenvoudig. Neem contact op (telefonisch of via ons contactformulier) met een van onze winkelpunten in Tienen of Leuven en zorg ervoor dat jouw gewenste bosmaaier klaarstaat op de dag van afhaling.

Tienen

Ambachtenlaan 22, 3300 Tienen.

Openingsuren (september – februari):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 15u30

Leuven

Omleiding 125, 3020 Herent.

Openingsuren (september – februari):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):

Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00

Za: 09u00 – 15u30

Bosmaaiers huren voorwaarden

  • De klant verklaart te weten hoe het toestel correct gebruikt dient te worden. De verkoper of technieker legt het gebruik van het toestel uit. Indien de klant vragen heeft, stelt men deze aan de verkoper of technieker. Indien de klant tijdens het gebruik nog vragen heeft, kan men steeds contact opnemen met 1 van de 2 winkelpunten.

  • De klant gebruikt enkel synthetische brandstoffen in de gehuurde toestellen, d.w.z. motomix of motoplus, naargelang het toestel. Het toestel wordt uitgeleend met een volle benzinetank of een opgeladen batterij en dient zo te worden teruggebracht.

  • Indien de klant schade toebrengt aan het toestel, dient men dit onmiddellijk na ontdekking te melden. De kosten van de schade worden van de waarborg weerhouden. Indien nodig dient de klant extra kosten bij te betalen.

  • Er wordt 100 euro waarborg gevraagd voor het toestel. Deze wordt bij afhaling onmiddellijk betaald.

  • Het toestel wordt voor de gevraagde termijn verhuurd en dient minstens 10 minuten voor sluitingstijd te worden teruggebracht, tenzij anders afgesproken.
Bosmaaiers huren

Volg ons via Instagram of Facebook.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x