OVER ONS

Beste kwaliteit van tuinmateriaal

Lambrechts Tuinmachines is een begrip voor al uw tuinmateriaal in Leuven en omgeving, met ook een tweede vestiging in Tienen. Het is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, het onderhoud en de herstellingen van tuinmachines.

Ecologisch aspect

De kennis die gedurende al deze jaren werd opgebouwd is van generatie op generatie doorgegeven. Wij volgen ook de trends en veranderingen op de markt van de tuinmachines op de voet op. Op het gebied van robotmaaiers staan wij zeer sterk. We hebben een team zeer ervaren verkopers en techniekers.

Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteed aan het ecologisch aspect van tuinieren. De vraag naar accu-tuinmachines is daardoor de laatste jaren sterk gestegen. Wij hebben de laatste jaren een grote expertise opgebouwd ook op dit gebied. In onze winkel kan u steeds een groot aanbod accu-machines vinden.

Familiebedrijf tuinmachines | Rijke geschiedenis

Vader Louis Lambrechts startte de zaak op in 1966 samen met zijn vrouw Lisette Schoonjans. Na verloop van tijd nam zijn oudste dochter Irène samen met haar man Daniël Vanderlinden en haar broer Henri de zaak over. Ondertussen wordt de zaak mede gerund door de derde generatie, Kris en Sara Vanderlinden, de kinderen van Irène en Daniël.

Algemeen staan wij bekend als Honda- en Stihl-dealer, maar we hebben veel meer merken in ons aanbod. Voor (bijna) al uw tuinmachine-wensen hebben wij wel een goede oplossing in ons gamma. Ook voor herstelling en onderhoud van niet bij ons aangekochte tuinmachines kan u bij ons terecht.

Kwaliteitsvolle tuinmachines | Van grasmaaiers tot grondboren

Particulieren en professionelen kunnen bij ons terecht voor grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, kettingzagen, verticuteermachines, frezen, combimotoren, hogedrukreinigers, stroomgroepen en grondboren. Verder vindt u bij ons ook barbecues en klein tuinmateriaal. Nog interessant is ons concept van winternazicht, waarvoor u zich kunt inschrijven.

Neem contact met ons op!

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze tuinmachines en tuinmateriaal? Aarzel dan niet en contacteer Lambrechts Tuinmachines in Herent of Tienen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de winkel! Wij helpen u dan graag verder. Of u kunt ook reserveren via de webshop.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x