Robotmaaier Geetbets

Op zoek naar een robotmaaier nabij Geetbets?

Kies voor een perfect onderhouden gazon met Lambrechts Tuinmachines - jouw expert in robotmaaiers!

Lambrechts Tuinmachines is een begrip voor al uw tuinmateriaal in de buurt van Geetbets, met vestigingen in Leuven en Tienen. Het is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, het onderhoud en de herstellingen van robotmaaiers.

robotmaaier Geetbets

Robotmaaiers Geetbets: een perfect gemaaid gazon zonder moeite!

Als het gaat om het maaien van het gazon, kan het een hele klus zijn om het bij te houden. Het kost tijd en energie die u misschien niet hebt. Maar wat als u die tijd en energie kunt besparen? Wat als u een apparaat had dat het gras voor u maait? Dat is waar een robotmaaier binnenkomt. Robotmaaiers zijn geautomatiseerde apparaten die uw gazon voor u maaien. 

Geen toekomstdroom, maar fascinerende werkelijkheid! Met een robotmaaier hoeft u het gazon nooit meer zelf te maaien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide selectie van robotmaaiers en maak kennis met onze professionele service. 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een robotmaaier?

Bij het kiezen van een robotmaaier zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden, zoals de grootte van je gazon, de gewenste maaihoogte, het type batterij en de prijs.

Grootte van het gazon

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een robotmaaier is de grootte van uw gazon. Sommige robotmaaiers zijn geschikt voor kleine gazons tot 500 m², terwijl andere geschikt zijn voor grote gazons tot wel 5000 m²

Maaihoogte

Ten tweede is de maaihoogte van de robotmaaier belangrijk. Sommige robotmaaiers hebben een vaste maaihoogte en andere hebben een verstelbare maaihoogte. Het is belangrijk om een robotmaaier te kiezen die de maaihoogte van uw gazon kan aanpassen, zodat u altijd een perfect gemaaid gazon heeft.

Batterij

Daarnaast moet u ook rekening houden met het type batterij dat de robotmaaier gebruikt. De meeste robotmaaiers worden aangedreven door een oplaadbare batterij, maar er zijn ook enkele modellen die op netstroom werken. Het is belangrijk om te kiezen voor een robotmaaier met een batterij die lang genoeg meegaat om uw hele gazon te maaien.

Prijs

Tot slot moet u ook rekening houden met de prijs van de robotmaaier. Robotmaaiers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, van enkele honderden tot duizenden euro's. Het is belangrijk om een robotmaaier te kiezen die past binnen uw budget, maar ook aan uw eisen voldoet.

Kortom, bij het kiezen van een robotmaaier moet u rekening houden met de grootte van uw gazon, de maaihoogte, het type batterij en de prijs. Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u de beste robotmaaier kiezen voor uw gazon en altijd genieten van een perfect gemaaid gazon zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.

Heb je twijfels over welke robotmaaier het meest geschikt is voor jouw tuin?
Wij begeleiden u bij de keuze voor een geschikte robotmaaier graag door het gamma aan mogelijkheden. Zo bent u zeker dat uw keuze de meest geschikte is voor uw terrein.

Robotmaaier kopen? Ontdek ons ruim aanbod aan robotmaaiers

Met 20 jaar ervaring in robotmaaiers staan wij garant voor een uitstekende service en dienst na verkoop. Maak van jouw toekomstdroom werkelijkheid en zeg vaarwel tegen het handmatig maaien van jouw gazon! Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste robotmaaier voor jouw tuin in Geetbets.

Heb je interesse in een robotmaaier? Breng dan een schets van jouw tuin en enkele verduidelijkende foto's mee. Ons deskundige team geeft je graag advies over de mogelijkheden van een robotmaaier en de specifieke aandachtspunten in jouw tuin. Bij twijfel komen wij zelfs graag ter plaatse om een kijkje te nemen.

Wij begeleiden jou door ons gamma aan mogelijkheden, zodat je zeker weet dat je de meest geschikte robotmaaier kiest voor jouw terrein. Indien gewenst, komen wij de robotmaaier bij jou thuis in Geetbets installeren. Met behulp van een kabellegger wordt een kleine gleuf in het gras getrokken waarin meteen de signaaldraad wordt gelegd. Dit is een snelle en propere manier om de kabel weg te werken. Plaatsing van het laadstation, programmeren en testen van de robot zijn inbegrepen in de installatie. Wij leggen jou graag uit hoe de robot werkt en beantwoorden al jouw vragen.

Robotmaaier kopen? Ontdek ons ruime aanbod aan grasmaaiers en robotmaaiers en geniet van een perfect onderhouden gazon zonder enige inspanning!

Veelgestelde vragen over robotmaaiers

Hoe werkt een robotmaaier?

Een robotmaaier werkt op basis van een aantal sensoren en een GPS-systeem. De sensoren zorgen ervoor dat de robotmaaier niet tegen objecten aanrijdt en het GPS-systeem zorgt ervoor dat de robotmaaier weet waar hij moet maaien. De meeste robotmaaiers worden aangedreven door een oplaadbare batterij en hebben sensoren die ervoor zorgen dat ze niet tegen objecten aanrijden.

Hoe groot moet mijn gazon zijn voor een robotmaaier?

Robotmaaiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Het is belangrijk om de grootte van uw gazon te bepalen voordat u een robotmaaier kiest. Over het algemeen zijn robotmaaiers geschikt voor gazons van 200 tot 5000 m². Het is belangrijk om een robotmaaier te kiezen die geschikt is voor de grootte van uw gazon, zodat u het beste resultaat krijgt.

Zijn robotmaaiers veilig?

Ja, robotmaaiers zijn veilig om te gebruiken. Ze zijn uitgerust met sensoren die ervoor zorgen dat de robotmaaier niet tegen objecten aanrijdt. Bovendien zijn ze uitgerust met veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat de messen stoppen wanneer de robotmaaier wordt opgetild. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van de robotmaaier en om de veiligheidsinstructies te volgen.

Kan een robotmaaier werken in de regen?

Ja, de meeste robotmaaiers zijn waterdicht en kunnen werken in de regen. Het is echter aanbevolen om de robotmaaier niet te gebruiken bij hevige regen of tijdens een storm. De messen van de robotmaaier kunnen minder effectief zijn bij nat gras en het kan gevaarlijk zijn om de robotmaaier te gebruiken bij hevige regen.

Hoe lang gaat de batterij van een robotmaaier mee?

De levensduur van de batterij van een robotmaaier hangt af van het model en de grootte van de batterij. Over het algemeen kunnen de meeste robotmaaiers ongeveer 1 tot 3 uur werken voordat ze moeten worden opgeladen. Het is belangrijk om een robotmaaier te kiezen met een batterij die lang genoeg meegaat om uw hele gazon te maaien. 

Wat gebeurt er als mijn robotmaaier vastloopt?

Als uw robotmaaier vastloopt, stopt hij automatisch en geeft hij een waarschuwingssignaal. U kunt hem dan handmatig ontgrendelen en verplaatsen naar een ander deel van uw gazon. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen obstakels op het gazon zijn die de robotmaaier kunnen blokkeren.

Kan een robotmaaier ook hellingen maaien?

Ja, veel robotmaaiers zijn geschikt voor het maaien van hellingen tot wel 45 graden. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de robotmaaier geschikt is voor het maaien van hellingen voordat u er een koopt. Het is ook belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van de robotmaaier op hellingen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt maaien.

Over Lambrechts Tuinmachines, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis

Bij Lambrechts Tuinmachines hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, onderhoud en herstelling van grasmaaiers en tuinmachines in het algemeen. De zaak werd opgericht in 1966 door Louis Lambrechts en wordt ondertussen mede gerund door de derde generatie, Kris en Sara Vanderlinden.

Algemeen staan wij bekend als Honda- en Stihl-dealer, maar we hebben veel meer merken in ons aanbod. Voor (bijna) al uw grasmachine-wensen hebben wij wel een goede oplossing in ons gamma. Bovendien kunt u bij ons terecht voor herstelling en onderhoud van niet bij ons aangekochte grasmachines en tuinmachines.

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, kettingzagen, verticuteermachines, frezen, combimotoren, hogedrukreinigers, stroomgroepen en grondboren. Ook barbecues en klein tuinmateriaal vindt u bij ons terug. Wist u ook dat wij een winternazicht-concept hebben waarvoor u zich kunt inschrijven?

Bent u op zoek naar grasmaaiers van topmerken en professionele service? Aarzel dan niet en contacteer Lambrechts Tuinmachines in Leuven of Tienen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de winkel! Wij helpen u dan graag verder. Of u kunt ook reserveren via de webshop.

Grasmaaiers Zoutleeuw

Alles voor een stralende tuin!

Tuinmachine huren, tuinmachine kopen of tuinmachine onderhoud?
Welkom bij Lambrechts Tuinmachines.

BE0429419196

Lambrechts Tuinmachines Leuven

Omleiding 125
3020 Herent
België


Openingsuren (september – februari):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 15u30

Lambrechts Tuinmachines Tienen

Ambachtenlaan 22
3300 Tienen
België


Openingsuren (september – februari):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 15u30

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x