Hello, nieuwe Miimo robotmaaiers!

Alle controle in handen:
Alle Miimo robotmaaiers zijn uitgerust met Bluetooth-connectiviteit, zodat u uw robotmaaier kunt bedienen met uw smartphone. Bepaal wanneer uw robotmaaier aan het werk gaat met het maaischema in de app. Stel een maaischema in dat bij u past en de app rapporteert uw maaigeschiedenis en activiteit. Met de Live-modellen hebt u meer controle dankzij GPS-tracking, het bedienen vanop afstand en compatibiliteit met Alexa.

Slimme en efficiënte navigatie:
Dankzij de slimmere navigatie kan de robotmaaier efficiënter maaien. De Miimo HRM 1500 en 2500 (Live) is voorzien van een begeleidingsdraad voor een kortere route en laat minder wielsporen achter op uw gemaaide gazon. Op de Live-modellen kunt u ook een vrije zone instellen om te voorkomen dat de robotmaaier in een bepaald gebied maait.

In een nieuwe jasje: 
Met een nieuw ontwerp en verbeterde stevigheid is de Honda Miimo het toppunt van Japanse techniek. De robotmaaier veroorzaakt geen hinder met een geluidsniveau van slechts 58 dB(A) tijdens het maaien en botst minder tegen hindernissen dankzij de verbeterde obstakelsensoren.

 

Wat is Miimo Live?

Vrije zone: Defineer een specifiek gebied waar de robotmaaier niet mag maaien, zodat er meer flexibiliteit is voor andere activiteiten.
Slimme timer: De Mii-Monitor app past het maaischema aan met behulp van live weerinformatie om uw gazon te beschermen tegen slechte weersomstandigheden.
Satellietondersteuning: Dankzij de intelligente werking vindt de Miimo een snellere route om terug te keren naar zijn laadstation.
Bediening vanop afstand: Bedien uw robotmaaier op afstand via uw smartphone, of u nu thuis of onderweg bent.
Integratie met Alexa: Bestuur Miimo via Alexa en geef opdrachten om te maaien, te pauzeren, te stoppen en de locatie en het volgende tijdstip om te maaien te controleren.


VOLDOENDE ENERGIE VOOR AL JE MACHINES DANKZIJ EEN GRATIS AP ACCU!

Tussen 01/01/2024 en 30/12/2024 kan je genieten van een uitzonderlijke STIHL Deal! Bij aankoop van geselecteerde producten of productcombinaties, ontvang je één of twee gratis AP accu’s

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x