Grasmaaiers Linter

Lambrechts Tuinmachines is een begrip voor al uw tuinmateriaal in de buurt van Linter met vestigingen in Leuven en Tienen. Het is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, het onderhoud en de herstellingen van tuinmachines.

grasmaaiers Linter

Grasmaaiers Linter: het perfecte gereedschap voor een goed onderhouden gazon!

Een goed onderhouden gazon is een absolute must-have voor elk huis. Het is niet alleen een visitekaartje voor jouw huis, maar het biedt ook een aangename plek om te ontspannen en te spelen met familie en vrienden. Eén van de belangrijkste hulpmiddelen om een gazon in topconditie te houden, is de grasmaaier. 

Ben je op zoek naar kwalitatieve grasmaaiers? Bij Lambrechts Tuinmachines ben je aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van grasmaaiers zijn wij dé specialist in de sector. Onze kennis is van generatie op generatie doorgegeven. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt van grasmaaiers.

Zoek je grasmachine elektrisch, grasmaaier accu of liever grasmaaier benzine? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide selectie van grasmaaiers en professionele service. Wij zorgen ervoor dat jouw tuinonderhoud een fluitje van een cent wordt.

Soorten grasmaaiers

Wij maken een zorgvuldige keuze uit de grasmaaiers die wij u aanbieden. Onze grasmaaiers staan garant voor kwaliteit, wij bieden de bijhorende service.

Grasmaaiers Linter | Grasmachine elektrisch

Een elektrische grasmaaier is een populaire keuze voor degenen die een efficiënte en milieuvriendelijke grasmaaier willen zonder het gedoe van benzine. Elektrische grasmaaiers zijn lichter in gewicht dan benzine grasmaaiers en vereisen minder onderhoud. Daarnaast zijn ze ook stiller en stoten ze bij gebruik geen uitlaatgassen uit.

Bij een elektrische grasmaaier heb je de keuze tussen snoer- en snoerloze modellen. Snoerloze elektrische grasmaaiers maken gebruik van een accu waardoor je je niet hoeft te beperken tot de afstand van het stopcontact. Een grasmaaier op accu biedt echter wel beperkte gebruiksduur en moet regelmatig worden opgeladen.

Bij het kiezen van een elektrische grasmaaier moet je rekening houden met de grootte van je gazon. Een elektrische grasmaaier is ideaal voor kleine tot middelgrote gazons. Bovendien is het belangrijk om te kiezen voor een grasmaaier met het juiste wattage en een verstelbare maaihoogte voor het gewenste resultaat.

Grasmaaiers Linter | Grasmaaier accu

Een grasmaaier op accu biedt veel voordelen ten opzichte van grasmaaiers op benzine en op elektrische grasmaaiers met snoer. Het grootste voordeel is de mobiliteit en flexibiliteit die het biedt. Je bent niet gebonden aan een stopcontact en hoeft dus niet in de buurt van een stroomvoorziening te blijven. Een grasmaaier op accu is ook stiller en milieuvriendelijker dan een benzine grasmaaier.

Een grasmaaier op accu is vooral geschikt voor kleinere gazons en voor mensen die graag snel en efficiënt willen maaien zonder gedoe met snoeren of benzine. Houd er wel rekening mee dat de accu van een grasmaaier beperkte levensduur heeft en regelmatig moet worden opgeladen.

Grasmaaiers Linter | Grasmaaier benzine

Een benzine grasmaaier is de krachtigste optie voor het maaien van grote gazons en dikker gras. Het heeft een sterke motor en is uitgerust met een zelfaandrijvingssysteem, waardoor je minder inspanning hoeft te leveren tijdens het maaien. Een benzine grasmaaier is niet afhankelijk van een stopcontact en kan dus overal worden gebruikt.

Een nadeel van een benzine grasmaaier is dat het meer lawaai maakt dan een elektrische grasmaaier. Bij gebruik stoot een benzine grasmaaier meer uitlaatgassen uit, wat minder goed is voor het milieu en de gezondheid. Daarnaast vereist een benzine grasmaaier meer onderhoud dan een elektrische grasmaaier, omdat het regelmatig moet worden bijgevuld met benzine en olie.

Het is belangrijk om te overwegen of een benzine grasmaaier de beste keuze is voor jouw gazon. Als je een groot gazon hebt en kracht en duurzaamheid nodig hebt, dan is een benzine grasmaaier waarschijnlijk de beste optie voor jou. Maar als je een klein gazon hebt, dan is een elektrische grasmaaier een betere keuze.

Grasmaaiers Linter | Robotmaaiers

Met 20 jaar ervaring in robotmaaiers staan wij garant voor een uitstekende service en dienst na verkoop. Maak van jouw toekomstdroom werkelijkheid en zeg vaarwel tegen het handmatig maaien van jouw gazon! Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste robotmaaier voor jouw tuin.

Heb je interesse in een robotmaaier? Breng dan een schets van jouw tuin en enkele verduidelijkende foto's mee. Ons deskundige team geeft je graag advies over de mogelijkheden van een robotmaaier en de specifieke aandachtspunten in jouw tuin. Bij twijfel komen wij zelfs graag ter plaatse om een kijkje te nemen.

Wij begeleiden jou door ons gamma aan mogelijkheden, zodat je zeker weet dat je de meest geschikte robotmaaier kiest voor jouw terrein. Indien gewenst, komen wij de robotmaaier bij jou thuis installeren. Met behulp van een kabellegger wordt een kleine gleuf in het gras getrokken waarin meteen de signaaldraad wordt gelegd. Dit is een snelle en propere manier om de kabel weg te werken. Plaatsing van het laadstation, programmeren en testen van de robot zijn inbegrepen in de installatie. Wij leggen jou graag uit hoe de robot werkt en beantwoorden al jouw vragen.

Ontdek ons ruime aanbod aan grasmaaiers en robotmaaiers en geniet van een perfect onderhouden gazon zonder enige inspanning!

Grasmaaiers Linter | Zitmaaiers / trekkers

Voor wie echt groots wil uitpakken, hebben wij een ruim aanbod aan zitmaaiers. Met deze zitmaaiers is niet alleen een hoge prestatie gegarandeerd, maar ook heel veel rijplezier!

Onze zitmaaiers zijn geschikt voor grote gazons en zijn uitgerust met een krachtige motor en een comfortabele zitting. Hierdoor geniet je niet alleen van de perfect gemaaide gazon, maar ook van een comfortabele en plezierige rijervaring.

Aanbod zitmaaiers / trekkersAanbod zitmaaiers / trekkers STIHL

Over Lambrechts Tuinmachines, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis

Bij Lambrechts Tuinmachines hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, onderhoud en herstelling van grasmaaiers en tuinmachines in het algemeen. De zaak werd opgericht in 1966 door Louis Lambrechts en wordt ondertussen mede gerund door de derde generatie, Kris en Sara Vanderlinden.

Algemeen staan wij bekend als Honda- en Stihl-dealer, maar we hebben veel meer merken in ons aanbod. Voor (bijna) al uw grasmachine-wensen hebben wij wel een goede oplossing in ons gamma. Bovendien kunt u bij ons terecht voor herstelling en onderhoud van niet bij ons aangekochte grasmachines en tuinmachines.

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, kettingzagen, verticuteermachines, frezen, combimotoren, hogedrukreinigers, stroomgroepen en grondboren. Ook barbecues en klein tuinmateriaal vindt u bij ons terug. Wist u ook dat wij een winternazicht-concept hebben waarvoor u zich kunt inschrijven?

Bent u op zoek naar grasmaaiers van topmerken en professionele service? Aarzel dan niet en contacteer Lambrechts Tuinmachines in Leuven of Tienen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de winkel! Wij helpen u dan graag verder. Of u kunt ook reserveren via de webshop.

Grasmaaiers Linter

Alles voor een stralende tuin!

Tuinmachine huren, tuinmachine kopen of tuinmachine onderhoud?
Welkom bij Lambrechts Tuinmachines.

BE0429419196

Lambrechts Tuinmachines Leuven

Omleiding 125
3020 Herent
België


Openingsuren (september – februari):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 15u30

Lambrechts Tuinmachines Tienen

Ambachtenlaan 22
3300 Tienen
België


Openingsuren (september – februari):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 13u00

Openingsuren (maart – augustus):
Di - Vr: 09u00 – 12u30 & 13u30-18u00
Za: 09u00 – 15u30

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x