Shop navigation

Robotmaaiers

MET MEER DAN 18 JAAR ERVARING IN ROBOTMAAIERS EN 2 FULLTIME TECHNIEKERS DIE ENKEL INSTAAN VOOR DE PLAATSING EN HET ONDERHOUD VAN ROBOTMAAIERS, STAAN WIJ GARANT VOOR EEN GOEDE SERVICE EN DIENST NA VERKOOP!!!

 

Geen toekomstdroom, maar fascinerende werkelijkheid.

Vanaf nu hoeft u nooit meer het gazon zelf te maaien!

Hieronder vindt u de merken die wij verdelen!

       honda logo   ambrogio logo  viking logo

 

 

Indien u interesse heeft in een robotmaaier, brengt u best een schets van uw tuin en eventueel enkele verduidelijkende foto's mee.

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van een robotmaaeier en de specifieke aandachtspunten in uw tuin. Bij twijfel komen we graag ter plekke een kijkje nemen in de tuin.

Wij begeleiden u door het gamma aan mogelijkheden zodat u zeker bent dat uw keuze de meest geschikte is voor uw terrein.

Indien gewenst komen wij de robotmaaier bij u thuis installeren. Met een kabellegger wordt een kleine gleuf in het gras getrokken waarin meteen de signaaldraad gelegd wordt. Dit is een snelle en propere manier om de kabel weg te werken. Plaatsing laadstation, programmeren en testen van de robot zijn mee inbegrepen in de installatie. Nadien wordt de werking van de robot uitgelegd.

 

Voor ons aanbod van robotmaaiers van  viking logo kan u een kijkje nemen in onze Online Shop.