Shop navigation

Miimo Honda

De Miimo navigeert door de tuin door middel van een intelligente combinatie van controles, timers en real-time sensorische feedback. De robotmaaier werkt binnen een begrenzingskabel, geïnstalleerd onder de grond of in het gras waarmee de omtrek van de tuin wordt bepaald.

Kenmerken Honda Miimo

  • Een ventilator, ingebouwd in de meshouder, die voor een luchtstroom zorgt waardoor het gras goed voor de messen komt.
  • Er wordt gebruik gemaakt van drie zeer duurzame messen die bij een botsing met harde voorwerpen meebuigen in plaats van breken waardoor mesdelen achterblijven op het gazon.
  • De maaihoogte kan worden ingesteld tussen 20 mm en 60 mm, en daarmee aan te passen de voorwaarden en tijd van het jaar.
  • De robotmaaier wordt aangedreven door een krachtige lithium-ion batterij en heeft een docking station
  • De Honda Miimo past zich aan, aan het terrein, bij hellingen of kuilen en bij lang gras wordt de snelheid automatisch aangepast.
  • Honda Miimo beschikt over drie onafhankelijke 360 graden 'bump' sensoren, die contact met elk obstakel detecteren, zal stoppen, draaien en verplaatsen in een andere richting.
  • Veiligheid en zekerheid zijn ingebouwd via 2 “lift”sensoren. Wanneer de robot actief is en de grond verlaat wordt de machine uitgeschakeld, een alarm geactiveerd en kan de machine alleen worden geactiveerd via een pincode. Hiermee wordt voldaan aan de nieuwe regelgeving voor veiligheid en diefstal.

 

Het Honda Miimo gamma bestaat uit drie modellen, de 310, 520 en 3000.

De Honda Miimo 310 kan ingezet worden voor het maaien van een gazonoppervlak tot 1000 m².

Bij de Honda Miimo 520 is dit een gazon ter grootte van 2500 m², ongeveer de helft van de grootte van een voetbalveld.

De Honda Miima 3000 kan gazonoppervlaktes tot 3500m² zonder problemen maaien.

 

Sorteren volgens